Levensmomenten

Levensmomenten om in te lijsten….

doopsel

doopsel

Doopsel, eerste communie, vormsel, huwelijk. Vier gewichtige momenten in het jeugdige gelovige leven. Vier hoogtepunten in ieder mensenleven, die ouders en familie graag vastleggen op foto en video. In het Liturgisch Kunstapostolaat abdij Dendermonde (LKD) zijn er ook oorkondes beschikbaar, die als herinnering aan deze heuglijke gebeurtenis kan bewaard worden.

communie

Communie

Deze oorkonde is een gekalligrafeerde getuigenis, verlucht met een passende kleurenprent. Het is een mooie herinnering aan een speciaal moment in het leven van de jongeren.

 

vormsel

Vormsel

Stijlvol, want op stevig crèmekleurig papier van 170 gram. Ideaal dus voor de kalligrafie-pen. Hedendaags, want desgewenst met computer en printer in te vullen in het lettertype van uw keuze. Bovendien in handzaam A4-formaat dat zich probleemloos laat inpassen in lijsten die zowat overal en met bijbehorend passe-partout verkrijgbaar zijn.

huwelijk

Huwelijk

LKD’s oorkonden voor doopsel, eerste communie, vormsel en huwelijk zijn te koop in de meeste liturgische en religieuze centra in Vlaanderen en Nederland. Per stuk kosten ze 1,40 euro, btw wel maar verzendingskosten niet inbegrepen.

Wilt u meer informatie of wil u bestellen, spring eens binnen of mail ons.